torsdag 2 januari 2014

Julens klapparJag blev så glad för de fina julklapparna vi fick den här julen! Stort tack! Som ni ser så blev det en del till köket; ett gäng koppar från Swedish Grace som ska bli vårt nya vardagsporslin efter att mina gamla Höganäs fallit bort en efter en genom åren, ett par underbara tekoppar från Spode, jättefina boken United states of Cakes av Roy Fares (missa inte den om ni gillar att baka!), grillvante från Global som matchar våra knivar så och te från Svenskt tenn. Dessutom stativ till kameran och lite annat smått och gott. Homeland var det egentligen mannen som fick men vi ser på den tillsammans och har nyss börjat på säsong 2.

En "bra" sak med att ha minnesproblem är att jag helt glömt bort vad jag önskade mig och vad jag sagt till vem när de frågat innan jul, vilket gjorde att jag blev så överraskad när jag såg gåvorna, haha:) Teet var det svärmor som gav mig, hon trodde att det kunde passa och jag blev glad bara jag såg burken som var riktigt snygg. Har en viss fäbless för fina förpackningar av alla de slag och det vet hon.  Ja, jag är verkligen jättetacksam för det vi fick och känner mig riktigt bortskämd!

Fick du någon klapp som du blev extra glad för?

4 kommentarer:

 1. Superfina grejer. Och ja, visst är förpackningarna en stor del av det hela :)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina julklappar. Jag och Chris ger inte varandra julklappar (ska bättra oss på den punkten när jag fått jobb och drar in lite pengar, alltid kul att få i alla fall någon julklapp) men jag fick några fina ljus som barnen pysslat ihop på fritids :) Kram.

  SvaraRadera
 3. Nu har även jag läst ikapp mig! Det gör mig ont i hjärtat att läsa din sammanfattning av -13, även om jag följt dig! Nu hoppas jag, och ber med allt jag har, att du, P och fina lilla M (och N med förståss) får hålla er friska! Jag skickar över en massa energi och önskar dig allt gott! Jag hoppas också att vi kan hitta krafter, energi och tid att kanske ses någon mer gång än bara på E´s kalas!? jag är ju fortfarande väldigt hundrädd så kanske skulle utmana mig att ses tillsammans med lilla N? :)

  Nu ser vi fram mot ett nytt åt, med nya möjligheter, med nya krafter och framför allt, ny kärlek! Vi bevara den gamla men tillsätter lite nytt! :)

  Stoor kram till dig fina fina T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  /fru L

  SvaraRadera
 4. Härliga julklappar. Här blev det nog dammsugaren som blev favoriten. En härlig sak som suger som bara den,)
  Annars så fick jag fina örhängen av min mamma som redan blivit favoriter.

  Jag älskar paket;)

  Ta hand om dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...