söndag 12 januari 2014

Vas från Klong

Vasen äng. Bild: Hus och hem
Jag antar att det är ett ålderstecken det där när det känns som om tiden bara rusar? Det var ju nyss november och snart har halva januari gått? Och helgerna, jag hinner knappt blinka:) 

Gårdagen började med en tur till djurbutiken, den som öppnade lagom till att vi blev med valp och som har visat sig vara en pärla. Nemi har ätit Eukanuba men det har inte riktigt uppfyllt mina förhoppningar så nu bytte vi till Royal Canin precis som våra tidigare hundar ätit och som är min  favorit. Vi vägde henne också, passar liksom på när vi är på dylika ställen där det finns riktiga hundvågar eftersom det är lite bökigt att väga henne hemma då husse får ha henne i famnen och balansera på vår lilla våg. Hon är nu fyra månader och knappa två veckor och vägde igår 19, 1 kilo. Jisses...

Efter det blev det ett spontant besök i stora staden. Nu när vi har hund igen så finns det liksom alltid en anledning till att ta en runda och miljöträna henne. Eller det skyller jag på i alla fall, hehe:) Jag var inne på Norrgavel och köpte mig en julklapp för pengar jag fick av mina föräldrar. Det blev något jag beundrat ett bra tag nu; Vasen äng från Klong. Tycker att den är så vacker och perfekt att förändra genom att byta ut blommorna. Den är nästan mer som en dekoration än som en vas egentligen.

Norrgavel är en av mina favoriter, jag älskar deras produkter och om ekonomin var obegränsad hade jag nog kunnat inreda hela hemmet med dem. De säljer sådant som är klassiskt och inte går ur tiden, och just nu känns det helt rätt att välja det, till skillnad mot när jag var yngre och bara gick på vad som var kul för stunden. Alla som besökt mitt flickrum hemma hos mamma och pappa kan nog intyga det; det är nämligen graffitimålat på tre av fyra väggar. Jag fick lov att göra om rummet som jag ville så då fixade en äldre kompis att hans graffitimålande kompisar skulle komma och måla väggarna. Blå bas, sedan är det figurer och annat, ihop med illröda gardiner och en stor "Kör sakta, lekande barn"-skylt på den väggen som är enfärgad. Ja, ni kanske kan tänka er? Så ni förstår ju att min smak har förändrats rejält under åren:)

3 kommentarer:

 1. Vilken fin vas, förstår att du gillade den. Roligt när man kan köpa sig något men gått och längtat efter en tid.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Haha! Ser rummet framför mig. Men det är väl så man prövar sig fram. VI flyttade till hus när jag fem år o valde då blommiga tapeter dock sattes de inte upp förens jag 13, och vem ville då ha dem?! Inte jag. Sen flyttade vi till nytt hus när jag var 19 då valde jag mörkblå tapeter som mamma hatar. I det rummet bodde jag ett år... Så ja hon pikar mig än ;)
  Det var en snygg vas, finns denna affär i Gbg?
  Kram Diana

  SvaraRadera
 3. Underbar vas! Norrgavel är verkligen beroendeframkallande, drömmer i omgångar om deras underbara länsstol. Och lycka till med fina vovven!
  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...