torsdag 23 januari 2014

Granit - gör din egen kalender

Bilden på Max är tagen hos Thomas på Löfstrands foto. Thomas är gift med Max gudmor och när vi var där vid något tillfälle så var han så snäll och fotade honom i sin studio. Bor du i Örebrotrakten och söker fotograf kan jag varmt rekommendera honom!   
Idag firar vi födelsedagar här hos oss. I plural eftersom både mamma och P fyller alldeles strax. Vi har tidigare år ordnat en sån där fotokalender till föräldrarna vid jul, men av olika anledningar så blev det ingen i julas vilket mamma var rätt besviken över. Vi har då valt att använda oss av önskefoto dit vi skickat in bilderna och fått hem en färdig kalender, mest av gammal vana tror jag, för vi har varken varit nöjda eller missnöjda egentligen.

Nu fick hon i alla fall en sådan i present, men den här gången testade vi ett nytt grepp och köpte Granits kalender där man själv kan sätta in foton, rita, scrappa eller hur man nu vill designa den. Max fick göra framsidan och låna mina stämplar, måla med tusch, klistra märken, ja vad han ville, och det gillades av både honom och mormorn. Ett tips till er som också är lite sena med att få  till fotokalendern:)

6 kommentarer:

 1. Vilken fin bild på honom! Jag har också funderat på en sån göra själv kalender. Så fint! Kram

  SvaraRadera
 2. Granit har de allra bästa lösningarna tycker jag. Har köpt flera olika kalendervarianter där i år. Tror jag försöker skapa struktur genom att ha kalendrar överallt. Oklart om jag lyckas :)

  Bilden på Max ser jättefin ut!

  SvaraRadera
 3. Åh det är sådana där roliga presenter att få :)
  Härlig bild på sonen!

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bild på Max!
  Rolig och personlig present. Förstår att den uppskattas.

  PS. jag länkade till dig i går eftersom jag blev så inspirerad av det dödskalleprint du visade i går. Hoppas det är okej?

  Kram.

  SvaraRadera
 5. Vilken fin bild på Max :) Jag ångrar lite att jag inte gick till en proffsfotograf med mina när e var små.
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Kul att se att du gör din egen almanacka. Alla borde ha egen fotokalender, de är så härligt personliga =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...