fredag 24 januari 2014

Hemmet i Lilleström

Bilder: Sveinung Bråthen för Boligpluss
Jag läser flera olika inredningsmagasin varje månad, däribland Sköna Hem, Drömhem, Lantliv, med flera. För mig är det njutning. Jag älskar att få kika in i människors hem, fantisera om hur det skulle se ut om jag själv bodde där- och ibland glädja mig åt att jag slipper bo just där:) Hemmet ovan ligger i Norska Lilleström och bebos av en fyrabarnsfamilj. Jag älskar den grå soffan (och grämer mig som vanligt över att vi valde svart istället för grått!) och tycker att det ser ombonat ut, men så sticker en av fåtöljerna samt kohuden ut en del från resten av stilen. Spännande, även om det inte riktigt är i min smak. Men det sätter onekligen en twist på det hela och visst tittar man en gång extra?

 
Fler bilder finner du hos BoligPluss

Redan helg igen, kan inte fatta var dagarna tar vägen? Vi har haft en riktig utomhusdag, man får passa på när det är den här underbara tiden på året. Det är verkligen mitt favoritväder, friskt och härligt. Önskar mig dock lite mer snö, det är bart på stora delar av marken tyvärr. Max har åkt snowracer för första gången i sitt liv, jättekul. Egentligen skulle jag vilja ut och grilla korv i helgen, men jag tror inte att det hinns med tyvärr. På söndag är det dessutom valpkurs igen, första gången med hundar. Jag skulle ju skriva ihop något om förra veckans lektion hade jag tänkt, får försöka fila på det.

Trevlig fredagskväll önskar jag er!

8 kommentarer:

 1. Härligt!!
  Å vet du vad jag tänker. Hur skulle det se ut i vårt hem om någon annan bodde här!
  Tjusiga bilder.
  Ha en fin fredag
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 2. Åh så fint! Brukar ibland fundera på hur skulle man i ett reportage gestalta mitt hem!

  SvaraRadera
 3. Jag älskar också tidningar, speciellt att bläddra i dem (jag läser sällan utan tittar mest) Finns så mycket härlig inspiration . Härligt inlägg om fantastic five Ska blir roligt att följa de inläggen framöver;) Själv är jag just nu så köpsugen så det kliar i alla mina fingrar. Har jobbat så mycket det sista så jag har inte ens kunnat stilla mitt shoppingbegär på någon loppis. Så imorgon bär det troligen av till staden för att stilla min hunger lite;) (ja för tro det eller ej jag är en shoppoholic ut i fingerspetsen)

  Önskar dig en fin helg
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. God morgon :)
  Vilken trevlig blogg du har, hit vill jag komma igen. Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 5. Väldigt fint och inspirerande. Nästan identisk trappa har vi men jag har inte ställt in min farfars gamla jugendskrivbord ända in i därunder utan det står en bit ut. Jag funderar på att måla det vitt. Kanske ska jag även ändra placeringen på det en aning?! Förr läste jag mycket inredningsmagasin och gillar det mycket. Hinner dock inte riktigt med det just nu känner jag. Ett intresse jag hoppas kunna återuppta efter examen.

  Sv. Nej, kortisoninjektionen hade tyvärr inte alls någon vidare effekt den här gången. Jag kämpar fortfarande med tre inflammerade leder. Snart... hoppas jag! Kram.

  SvaraRadera
 6. Hej där :)
  trevlig blogg å visst är det superkul med inredningstidningar :)
  å missa nu inte......

  SATURDAY SHOW OFF

  de e kul att vara med :)
  Välkommen
  Håkan

  SvaraRadera
 7. Jag älskar också att se hur andra bor! Fast jag gör de gratis på hemnet :) Älskar inredningstidningar men har inte råd med dom. Men hemnet är inte dumt heller. Kram

  SvaraRadera
 8. Visst är det inspirerande att se hur alla bor :) Älskar det....
  Hoppas du får en mysig söndag....

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...