tisdag 14 januari 2014

Vackra hem Down under


Ett par stora skor i vardagsrummet, kan det vara något? Orginellt om inte annat, gästerna lär knappast glömma den synen:-) Bostaden finns i Melbourne och är fyllt av fina ting och spännande rum. Fler bilder ser du här.
 Strax väntar en heldag på Sahlgrenska (SU) och efter det lär jag vara rätt trött. Även om sjukhusmiljön är välbekant så vänjer jag mig aldrig riktigt vid att den fullkomligt slukar all energi. Men jag tar med mig en bok att läsa mellan besöken och mitt favvomellanmål så överlever jag nog det här med. Pinsamt nog missade jag ett möte som jag skulle varit på nu imorse, innan SU. Jag stängde helt enkelt av klockan och snusade vidare.. Sånt där kan jag skämmas för hur länge som helst:/ Vi bokade i alla fall om det till imorgon och personen jag skulle ha träffat var förstående, men jag skäms ändå...

 Här kom förresten snön igår. Först bara som lite puder och jag trodde att det skulle stanna så. Men på kvällen så satte det igång att snöa för fullt, så vackert! Alldeles vitt överallt på kvällspromenaden. Men rätt förrädiskt, det var halt på vissa fläckar, och det doldes av snön så det var lite lurigt. Det här inlägget är dock tillägnat en del av världen som har sommar när vi har vinter och där folk säkert ligger på beachen just nu:)

Australien är ett land som ligger mig varmt om hjärtat. För många år sedan reste jag runt där i fem veckor med en ryggsäck på ryggen och fick bland annat uppleva hur en jul på andra sidan klotet kan se ut. Ett underbart land på många sätt, och en fantastisk resa som lärde mig mycket om livet och om mig själv. Jag skulle mer än gärna återvända dit någon gång. Här kommer ögongodis i form av ett gäng australiensiska hem, så luta er tillbaka och njut:)

Bildkälla
Bildkälla
Bildkälla

Bildkälla
Bildkälla
Bildkälla3 kommentarer:

 1. Åh så härligt att drömma sig bort, och få lite inspiration även om Sverige inte är Australien. Spännande, det kan jag ångra att jag inte gjort back packat mer... Hoppas du får en bra dag trots sjukhusbesök! Kram Diana

  SvaraRadera
 2. Vilka fina inspirationsbilder du visar upp. Jag är så sugen på att inreda, städa och göra fint. Får samla på mig lite inspiration tills jag klarar av att gå igen.
  Låter tufft med en heldag på sjukhus. Hoppas du får ordentligt med vila efteråt sen. Men du, skäms inte eller ha dåligt samvete över missat möte. Sånt händer den bästa. I och för sig är jag lika dan, så jag ska kanske inget säga? Skäms när jag tvingas sjukanmäla mig och tror att jag uppfattas som myglare då. Ta hand om dig. Kram.

  SvaraRadera
 3. Tänk vad skönt att stänga av klockan och bara sussa vidare. Inget att skämmas över. Var stolt över att kunna sova :P speciellt om du skulle till sjukhuset och ta ut dig senare. Hoppas allt gick bra där.
  Är det så där fint man har i hemmen i Australien drar jag nog iväg ganska snart hihi..
  Kram Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...