måndag 20 januari 2014

Vacker bostad i vacker stad

 
 
Här skulle jag kunna flytta direkt in. Synd bara att lägenheten ligger på andra kusten. Vackra Norrköping. Dit har jag varit på väg i många år, ja redan i tonåren så ville jag bo där. Det har bara inte blivit så. Än. När jag ser deras utbud på bostäder, när jag ser den här bostaden, då minns jag varför jag önskar... Älskar deras industrilandskap. Fler bilder på lägenheten hittar du hos Fastighetsbyrån.

Veckan rusade på med avsked av en kär vän för Maxen, bästisen lämnade förskolan och flyttade in till stan  ("min kompis och polaje" som min lille soon-to-be fyraåring bestämt deklarerade!), sorg då en släkting i periferin, ja nära släkt till mina släktingar alltså, hastigt avled efter en rutinoperation  som plötsligt ledde till helt oväntade komplikationer. Det var vid alldeles för ung ålder och hen lämnade en chockad familj efter sig, en valpkurs som var "sådär" ärligt talat (filar på ett längre inlägg) och en känsla av att driva hunddagis då Lovis och Nemi ständigt ska ha samma ben- oavsett om de får varsitt. Jag har inte riktigt hämtat mig efter förra veckans heldag på SU ännu och det krävs mycket energi bara att vara just nu. Men nu är det ny vecka som innebär lite födelsedasgsfiranden och annat. Och utevistelse hoppas jag på. Snön är underbar men får man önska sig lite mindre halka så gör jag gärna det.

Ha en bra januarimåndag! (gissar att den kombinationen inte får folk att jubla,men tänk såhär: en dag närmare sommaren:-))


3 kommentarer:

 1. Vilken ljus och fin lägenhet.
  En sån vecka du har haft. Tänk vad fort livet kan vända i ett enda andetag. Hoppas du repar energi snart och känner dig bättre. Kram.

  SvaraRadera
 2. Tänk så fort livet förändras! Det ofattbara inträffar så fort, och när man vet att det bara finns en väg så spelar det ingen roll för när det är definitivt så är det just ofattbart.

  Lägenheten var helt fantastisk! En sådan skulle jag vilja leta upp här!

  Ha en fin vecka! Kram

  SvaraRadera
 3. Vännen, vilken omtumlande och tung vecka du haft. Skickar ny kraft och all värme.
  Många kramar
  PS! Du och jag och Norrköping;) Ds

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...