torsdag 9 januari 2014

Hundglädje


Min förkylning och feber har äntligen försvunnit och nu kan vi umgås med folk igen, så skönt! Vi var alltså hemma hos springer spanielmatten och där har ni en kreativ kvinna! Hon har ett eget företag vid sidan om sitt ordinarie jobb och där säljer hon sådant hon skapat. Som virknålarna i cernitlera som ni ser på bilden. Så fina att jag vill ha en själv och då virkar jag inte ens:) Hon gör även kläder, accossearer, med mera. Så fint det är att få vara nära dessa inspirerande människor!

Nemi hade fullt upp med att hänga med de stora hundarna - som storleksmässigt inte är så stora längre då Nemi nu vid fyra månaders ålder väger hela 18 kilo. Jag tog några bilder på dogsen när de lekte, men det är inte lätt när de springer i full fart. Hos springer matten kan man gå rakt ut ur huset och så är man i finaste skogen och snart därefter till en äng. Där fick vovvarna springa lösa och oj vad kul det var att få umgås med spanielsen - som dock mest tyckte att hon var en liten pest. 

När vi kom hem var hon så trött att hon knappt orkade hälsa på Max och P och sedan var hon helt utslagen resten av (den mycket lugna!) kvällen. Besöket tog även på mina krafter och jag var hemskt dålig igår kväll. Fick dubbla dosen medicin och var fortfarande groggy när jag vaknade imorse. Men det gav mig också mycket energi och glädje så det fick vara värt det. Och på tal om hundar i allmänhet och rottisar i synnerhet, en fin krönika av the one and only: Glenn Hysen hittar du här.

4 kommentarer:

 1. Sååå fina virknålar. Jag vill också ha fast jag inte virkar :P Låter som ni hade det bra när ni hälsade på hos de andra vovvisarna. Skönt att du blivit av med febern. KRAM ANNA

  SvaraRadera
 2. Så söta vovvsingar :) Kan tro att de var trötta efter allt lek och bus ;)
  Och virknålarna då, vilka karameller, så fina.
  Kram - skönt att höra att du mår bättre.

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker virknål, en sådan blir man glad av att virka med.
  Härligt med busande hundar och sådan lyx att bara kunna släppa ut dem sådär.
  '
  Jag håller verkligen tummarna på att ni kan hitta ett hem snart. Annars vet du att husen i Tvärred är mycket billiga och där är närhet till skog, 30 minuter till Borås och sjukhus samt en mycket bra skola.. (sen bor ju vi här också och det är ju inte dumt det heller;)

  Önskar dig en findag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Riktigt fina virknålar och vad stor Nemi blivit!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...