torsdag 30 januari 2014

The Alphabetical från Papier Tigre


Jag gillar bokstäver och jag gillar ord och vi har inte mindre än två bokstavsbanners hemma; den här och den här, men för den som vill vara lite mer färgglad så har Grandpa fått in den roliga varianten The Alphabetical från Papier Tigre som ses på bilden. Perfekt för att liva upp ett barnrum exempelvis! Du som bor långt från Stockholm och Göteborg hittar den också i webshopen.

1 kommentar:

  1. Så fina och vilka härliga färger. Passande med lässugna barn hemma.

    Sv. tack för uppmuntrande kommentar.

    Jag har singelrum så jag har inte ens nån grannes mat att stjäla ;) men jag känner lukten och hör när de slamrar ute i korridoren. Får inte lämna mitt rum.

    Jag har faktiskt tänkt tanken på att anmäla till fk men har liksom inga andra val än att läsa kursen på distans så att jag får betyg samtidigt med övriga kursare. Nu är det bara denna kurs och ytterligare en, sen skriver vi examensarbetet. Kör jag nu stängs den vägen och det kan jag inte tillåta. Var i kontakt med kursläraren igen idag och han skrev i mail att jag kan få göra skriftliga kompletteringar på missade examinerande moment. Då kan jag ta tag i det så snart jag mår lite bättre. Kommer att få hjälp av min kurskompis så jag hoppas att det löser sig. Kram.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...