fredag 10 januari 2014

Det där med fredagsmys...

 
Nu. Precis nu. Helt tyst omkring mig. Mannen sover, sonen sover, ja till och med valpen sover- äntligen!:) Själv har jag njutit av en kopp varm choklad med vispgrädde. Dessa koppar kommer från Bastion och jag köpte dem innan jul men tycker att de funkar hela säsongen. Extra gott (och snyggt!) blir det med en polkastång i, men det hade jag inte hemma.

Våra fredagskvällar innebär numera kaos för det mesta. Vi införde nämligen fredagsmys i höstas, ett begrepp som Max älskar så till den grad att han på allvar tror att själva dagen heter fredagsmys:) Och fredagsmys hos oss innebär en skål med ostbågar. 

Det är bara det att en viss hund har insett att just ostbågar är det absolut godaste man kan äta. Och den här lilla damen gillar att äta. Så ni fattar ju att hon lätt skulle sälja både matte och husse för lite ostbågar. Vi måste alltså ha järnkoll på henne för annars är hon snabb som tusan med att kravla upp i Maxens knä för att komma åt skålen. Och att få nästan 20 kilo hund i famnen är inte så poppis när man är tre år så då försöker han knuffa ner henne och så är det i full gång. Det går verkligen inte att avleda henne heller, hon blir helt knäckt om hon inte får smaka... Jodå, hon FÅR ju smaka, men hon sväljer innan hon ens hinner tugga så det går liksom inte att göra henne nöjd. Kanske ska ta med det som godis nästa vecka då valpkursen börjar?:) Imorgon är det lyckligtvis lördag som gäller och då blir det en aning lugnare hoppas jag.

Ha en fin helg kära ni!


5 kommentarer:

  1. Oj vad mycket jag hade missat här! Såå söt liten Nemi ni har fått hem!
    Förstår att det är fullt upp nu då men både en treåring och en valp ;) skönt med lite egentid på fredagskvällen, kram Suss

    SvaraRadera
  2. Hi hi hi kan förstå att det innebär lite kaos. Men förstår Nemi helt och hållet jag hade också gjort vad som helst för ostbågar;) Tur att vi inte köper hem dem mer,för jag blev nog lite galen;)

    Önskar er en härlig helg
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  3. Haha, underbart! Ja, inte kaoset men att hon älskar ostbågar!
    Kul med valpkurs. Ska bli spännande att läsa sen vad ni gjort. Jag gillar ju sånt jag=))

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  4. Ja, där har du det! Bästa godiset när valpkursen börjar, för de säger ju att man ska ha extra gott godis när man tränar sin hund :) Men så jobbigt för er och speciellt sonen. Kan tro att man blir helt förtvivlad om ostbågarna slukas i ett nafs av vovven.
    Ha en fin lördag. Kram.

    SvaraRadera
  5. Ha, ha förstår att det lätt bli lite kaos när två kämpar om en gottisskål.....ha en fortsatt mysig helg. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...