tisdag 2 juli 2013

Göteborgsshopping: Grandpa och Floramor & KrukatösÄnda sedan vi köpte hus sommaren 2009 så har P närt en dröm om att ha en egen barhörna någonstans. Vi bestämde då att han skulle få använda ett av rummen till att göra om till ett "pubrum". Nu blev det aldrig så och där vi bor nu får vi helt enkelt inte plats med något åt det hållet. Men även jag, som ju älskar Mad men, tycker att det är rätt häftigt med någonting i stil med "Dallas" och ett schysst bord med lite olika tillbehör på. När vi nyligen besökte underbara butiken Grandpa så hade de ett erbjudande på "Dallasglasen" och karaffen till ett väldigt bra pris. Nu hade vi redan glasen men karaffen köpte vi. Jag tycker att den är riktigt snygg!:) Vill du också ha en sådan? HÄR finns den.

Grandpa ligger i samma kvarter som Artilleriet och Norrgavel men är inte lika haussade. Det är synd att de inte får mer uppmärksamhet för de har både charm och en mycket service minded personal. Även om de har kläder också så är deras lilla avdelning för inredning den jag dras mot.

En annan butik som har mycket fint och som också ligger i samma kvarter är Floramor och Krukatös, en jättehärlig blomsterbutik som även har en del fin inredning. Bara lokalen är värd ett besök, helt klart. Jag har tyvärr inte tagit med kameran när jag varit där men det får jag göra vid tillfälle. Floramor och Krösatös ligger bakom Da Matteo (som i sin tur är granne med Artilleriet). Man kan antingen gå in via Da Matteo eller Kaserntorget/ precis bredvid Mug. Det får bli dagens shoppingtips:)

6 kommentarer:

 1. Det verkar son om jag får ta mig till Göteborg och kolla runt lite någon gång. Fina tips :D
  Karaffen... <3
  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag minsann!:) Det finns oändligt mycket bra shopping här om man bara vågar sig av Avenyn:) Kram!

   Radera
 2. Kul att hitta något man suktat efter. Hoppas mannen blev nöjd. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han blev nöjd:) Och ännu bättre sedan när det finns whiskey i gissar jag:) Kram

   Radera
 3. Vad kul med dessa tips! Har bara sett Artilleriet innan, men jag jobbar ju typ 60 steg från Kaserntorget, så det får nog bli en runda någon lunch...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oj oj, då är det ju närapå krypavstånd! Klart du måste dit!:) Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...