onsdag 10 juli 2013

In the middle of nowhere...

Jag skulle ställa in kameran och knäppte därför ett gäng bilder på Max och hans moster. När jag kikade på de första jag tog så tycker jag att man får känslan av att de står mitt ute i "ingenstans":)

Idag har vi varit på det hyfsat nya Media Markt i Torpa och jag kan konstatera att där lär det inte bli fler besök. Jag skulle köpa en reflexskärm, inte så krångligt eftersom jag  visste precis vad jag skulle ha.  Det tog mig över 40 minuter att få hjälp trots att det var hur mycket personal som helst, och när jag äntligen fick tag på någon som jobbade på rätt avdelning (för det verkade vara löjligt viktigt!) så fanns produkten inte inne...*morr och grrr* Sådant får mig att ledsna helt...

Det blev i alla fall ett besök på ett ställe som jag länge varit nyfiken på... Det får jag återkomma till i nästa inlägg då jag hunnit gå igenom bilderna. Ett riktigt gott Göteborgstips tänker jag bjuda på då:)

8 kommentarer:

 1. Vilka helt underbara bilder du knäppt. Jag önskar att jag också hade en ordentlig kamera och inte bara min gamla mobil.
  KRAMIS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte ens tänkt på att det skulle vara något speciellt med dina bilder, du måste ha en bra mobilkamera då:) Själv har jag ingen sådan utan släpar runt på den stora, ibland önskar jag att jag hade en sådan liten praktisk sak! Jag hade faktiskt länge en jättebillig kompaktkamera och jag var hur nöjd som helst med den. Kram!

   Radera
 2. Vilka fina bilder du tagit!

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder och ja det ser ut som de står i ingenmansland :) Media markt ja... mitt hatobjekt big time... Men du jag har inte tackat dig för alla fina tips jag fick om Göteborg!! Kan säga att jag hade kunnat bosätta mig inne på Balders Hage hehe och jag letade minsann reda på de flesta av de butiker etc du gav mig tips på, men hann inte in i alla tyvärr. Har sparat listan till nästa gång, ovärderligt med såna tips! Tack :) Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att du är med på "ner-med-media-markt-tåget":) Oh vad roligt att höra!! Vad glad jag blir:) Kanske kan slänga upp listan på bloggen då nu när du "undersökt" den:) Om du har möjlighet nån gång när du är i gbgstrakten så tycker jag att du ska åka till Alingsås. Tror att du skulle gilla den lilla staden, den är urmysig! Och deras Balders hage (ja det finns ett där och ett inne i gbg) är helt magnifik och jättestor fast på ett sådant mysigt sätt! Kramkram!

   Radera
 4. Så läckra bilder!
  sånt får ju en att ledsna. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...