torsdag 25 juli 2013

Ikea Uddevalla Paper shop


Idag blev det Uddevalla och ett besök på Ikea som invigdes i våras. Jättefint, luftigt och inspirerande lyder vårt utlåtande! Favoriten framför alla var Ikea Paper shop som hittills bara finns på några få ställen i landet, ja till och med så få att Älmhult och just Uddevalla är de enda två än så länge om jag förstått det hela rätt? Om ett tag när konceptet landat och man hittar det i varenda varuhus så kommer det säkerligen att kännas rätt trist att alla har samma men nu var det bara spännande:) 

Som ni ser på bilderna så blandade sig glada färger med de lite mer neutrala, pompoms, fina etiketter, omslagspapper, silkesdito, papperstejp, anteckningsböcker, presentpåsar och mer fanns där. Ja det mesta man kunde tänka sig faktiskt. Lycka för en pappersnörd som undertecknad, tänk vad man kan gå loss nu på pysselfronten! Kan säga att jag blev lite häpen när jag stod i kassan; "hoppsan, blev det SÅ dyrt?!":) För er som vill se lite mer så tycker jag att ni ska kika in hos Lisa Bjärbo som bloggat från sitt besök i Älmhult och pappersavdelningen där. Hon prickade in känslan rätt exakt!:)


6 kommentarer:

 1. Åh det hade jag inte ens hört talas om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste det alldeles nyligen! Men det blir nog mer uppmärksammat desto fler ställen som har det:)

   Radera
 2. Så kul med lite nytt på IKEA. Nu hoppas jag att de kommer att ha Paper Shops på lite fler av varuhusen snart.
  Kul med dina boktips och jag tror att jag ska sätta fart att läsa Denise Rudbergs deckare nu. Har haft dem legat hemma länge nu men inte kommit till skott för jag har varit lite osäker och plöjt andra böcker istället.
  HA EN BRA FREDAG ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår hur du menar, har också haft de där osäkerhetstankarna, men hon överraskade faktiskt:) Kram

   Radera
 3. Åh vad fint, de där lite spetsiga pappersduttarna ser ut som små luftballonger. Jättefint och hade passat så bra i ett barnrum. Nu längtar jag ännu mer till flytten så att vi får inreda :)
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk vad roligt att få inreda ett helt hus!! Vilken glädje!:) Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...